06-13722228 [email protected]

Persoonlijke ontwikkeling én ondernemerschap, onlosmakelijk verbonden!

Jaarrond verzorg ik op aanvraag (in- en extern) middagtrainingen rondom de thema’s persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Thema’s die, gestoeld op mijn jarenlange ervaring, niet zonder elkaar kunnen, willen en mogen. Jij bent de basis van je onderneming, de mens achter de onderneming, het fundament van de onderneming én jezelf!

Enkele ingezette basistools tijdens de training zijn het Business Model Canvas, de eigen-wijs-heids ontwikkelingstools van Ezels & Co, Sinek’s WHY en een variatie aan inspirerende en nuttige werkmethoden die zich door de jaren heen dubbel en dwars hebben bewezen.

Data: op aanvraag
Locatie: op aanvraag

Inhoud segmenten middagprogramma:

  1. Aan de slag met jouw klant. Hoe goed ken jij je klant eigenlijk? Ken je zijn of haar behoefte? Ben jij in staat om in de huid en het hoofd van je klant te kruipen? Kun jij OMDENKEN en DOORDENKEN? Hoe staat jouw marketing ervoor? Welke teksten gebruik je? Zit je al in de tunnel? Of kom je er nog uit? Ik neem je mee!
  2. Wie ben jij? En zorg je als ondernemer ook goed voor jezelf? Onder andere dit staat centraal tijdens dag 2. Noem het maar een jij dag! Maak eens een rijtje van 1 t/m 5, waar sta je dan zelf? Hopelijk op nummer 1! Niet? Mooie dag om dat in beeld te krijgen en er mee aan de slag te gaan. Want je onderneming is nog oh zo mooi, jij bent echter wel de motor en vooral het hart! Tijdens dit onderdeel aandacht voor JOU als ondernemer.
  3. Netwerken, het is Net – Werken! Als netwerker pursang neem ik je mee in de wereld van het contact leggen en uitbreiden. Do’s en Dont’s. Keuzes maken in wat wel en niet. Waar dan? Met wie dan? En vooral ook, bij jezelf blijven. Netwerken is echt niet voor iedereen makkelijk, terwijl het juist zo leuk en inspirerend kan zijn.
  4. Hoe is het met het fundament van jouw onderneming? Staat het als een huis? Of is er nog ruimte voor verbouwing? Deze middag gaan we aan de slag met de verschillende vormen van ondernemen. Van betekenisvol tot sociaal ondernemerschap. En niet te vergeten veel handige tips & trucs om ondernemen plezieriger en makkelijker te maken.
  5. Impact, innovatie, trendontwikkelingen, strategie, uitstraling, prijsstelling, niches, keuzes, huisstijl. Alles wat heeft te maken met hoe jouw dienst of product er naar buiten toe uitziet. Dat staat deze middag centraal. Prikkelt het je klant? Is het duidelijk? Of mag het nog een onsje meer zijn?

Invulling en vormgeving van het programma is gedeeltelijk op onderwerpen ondersteund door de input van: Petra ten Hoopen (2), Esther Schotman (4) en Sander Hogemans (5).

Investering:

Tijd: 4 uur in een middag
Geld: € 215,00 (exclusief BTW, per persoon)
(minimaal 4 deelnemers)

Vervolg:

Uit ervaring weet ik dat mijn middagprogramma’s veel in beweging zetten. Enkele coach- en sparringsessies zijn daarom als opvolging raadzaam om ontwikkelingen verder vorm te kunnen geven en het fundament verder aan te sterken. Gezond, fris en groeiend verder op je eigen pad.

Wil je graag ander maatwerk? Vraag naar de mogelijkheden! 

Ik wil meer weten!

.