06-13722228 [email protected]

Mijn klanten aan het woord:

 

… ” Joachim is het voorbeeld van een coach die de vraag achter de vraag weet te raken. En deze zichtbaar kan maken. Hij handelt vanuit een waardevolle mix van professionaliteit en levenservaring. Joachim weet iemand te vinden in zijn/haar proces en kan dan op geheel eigen wijze precies de vinger op de zere plek leggen. Zonder strikjes, integer, met een knipoog en altijd vanuit de basishouding dat alles er mag zijn. Accepterend. Om vanuit daar te kunnen groeien. Als mens. Als ondernemer. ” …

… ” Met zijn frisse, heldere en vaak ietwat eigenwijzinnige blik op ‘de dingen’, zet Joachim aan tot creativiteit en het bedenken en uitwerken van nieuwe en bestaande ideeën. #keiinomdenkelarij ” …

… ” Joachim is puur, doortastend, eigenWIJS, maar bovenal MENS! Fijn om mee te sparren in mijn zoektocht naar wat voor mij ondernemen inhoudt. ” …

… ” Joachim heeft een heldere kijk op het ondernemerschap en is een kei in omdenken, waardoor je inzicht krijgt vanuit diverse perspectieven! ” …

Op pad in mijn eendje, wat ik je kan bieden:

Jouw Coach, Trainer & Sparringpartner

Veelal zitten “oplossingen” rondom de meeste (levens) thema’s allang in jezelf en hoeven deze alleen nog maar gedolven of ontluikt te worden. Dat is wat ik doe, samen met jou!

Gaan bij onderstaande vragen je nekharen kriebelen of het alom bekende lampje aan? Herken je ze?

 

(kleine) zelfstandige

  • Vakman, maar wat met al die randzaken?
  • Twijfel je aan je aanbod?
  • Wil je het ondernemend anders aanpakken?
  • Keuzes maken, maar hoe?
  • Een spiegel nodig?

MKB’er

  • Hoe krijg ik er (weer) een team van?
  • Al die randzaken een balast?
  • De toko draait goed, jij ook?
  • De communicatie loopt niet al te lekker?
  • Voor volgend jaar de plannen duidelijk! Maar daarna?

Medewerker en mens

  • Knopen doorhakken, maar last van uitstelgedrag?
  • Jezelf beter leren kennen en verder ontwikkelen?
  • Wil je al sparrend valkuilen in kaart brengen en aanpakken?
  • Keuzes maken, maar hoe?
  • Loop je vast op bepaalde onderwerpen?

(semi) Overheid

  • Is het maar lastig met al die inwoners?
  • Mooi hoor al die kleuren en nummers in een team, maar hoe maak ik er een geheel van?
  • Zo, dat staat! Maar hoe nu verder?
  • Eerst het plan, dan de input?
  • Kan het nou echt niet anders?

Of heb je gewoon behoefte aan een stevige inspiratie prikkel?

 

Neem dan snel contact op, maken we een afspraak. Het lijkt vaak zo simpel, en dat is het dus soms ook gewoon even niet.

Losse sessies van max. 1,5 uur  –  € 140,00 (excl. BTW en reiskosten). Uitloop uren  –  80,00 per uur (excl. BTW)

Veelvuldig maak ik mee dat een losse sessie veel in beweging zetten, doch daarmee de honger niet stilt. Hiervoor heb ik een uitgebreider aanbod.

In dit programma neem ik je langer mee op reis. In meerdere sessies, zodat we stevig kunnen bouwen aan jou en je onderneming!

Bij thuiskomst laat ik je telkens even landen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat het proces van informatieverwerking wel even nodig heeft. Want dat is intens en geeft een ongekende boost. We hebben daarom na onze gesprekken nog enkele keren contact rondom de opbrengst, alvorens we een volgende sessie starten. Als jij het vraagt, maar ook als ik denk dat dit nog nodig is.

Uitgebreid (reis)programma met 4 sessies (max. 1,5 uur) en terugkoppeling  –  € 675,00 (excl. BTW en reiskosten). 

Samengevat

 

Coach, trainer & sparringpartner voor ondernemende mensen, én voor velen vooral versimpelaar!

Heel veel simpeler kan ik de inhoud niet voor je maken, dit is mijn werk.

En dat doe ik onder andere samen met mijn baby blauwe gebutste coole eend als ijsbreker en co-coach.

Die coole eend en ik, onlosmakelijk verbonden. Op kilometers afstand herkenbaar.

Op pad in mijn eendje. Een goed gevuld pakket. Jij met jouw eigen vragen én wijsheid. Ik met mijn kennis, expertise, ervaring en voeling om het te ontluiken. De eend met haar ontwapenende kracht en een grote glimlach!

Joachim Geerdink

… ” Pas nadat ik ’s avonds thuis was daalde het allemaal in en was mijn conclusie dat ik al pratend met Joachim ontzettend veel zaken op een rij heb gezet en vooral misschien ook wel veel dingen bevestigd heb gekregen voor mezelf. ” …

… ” We rijden en praten. Naar buiten kijkend, over zandpaden, af en toe een stop bij een picknickbank. Praten, over het leven, over keuzes, over verwachtingen, over teleurstellingen en de lessen die ze ons hebben geleerd. Voor beiden.

Joachim is eerlijk, direct, maar met zoveel empathie spiegelend, dat je tot je eigen oordelen komt, je eigen valkuilen, je eigen angsten en onzekerheden onder ogen komt. En nog steeds je eigen keuzes kunt maken. ” …

… ” Mooie inzichten, geduld, helderheid en vooral oog voor mijn eigen behoeftes en wensen. ❤️ Zo waardevol om zelf een ondernemerscoach te hebben die mij ook scherp houdt en mijn eigen blinde vlekken helpt weg te poetsen. ” …

… “Iedereen moet zijn eigen pad lopen, maar soms heb je iemand nodig die even een stuk met je meeloopt (rijdt).

Joachim; Een geweldige, lieve, goed luisterende (ook naar wat niet wordt uitgesproken, maar er wel is), ‘recht voor z’n raap’ (geen doekjes er omheen winden), omdenkende coach, maar bovenal MENS.

Dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. ” …