06-13722228 [email protected]
JoachimGeerdink.nl

Versimpelaar!

Joachim Geerdink

​In mijn werkzaamheden als procesbegeleider, facilitator, gespreksleider en spreker ben ik bovenal: Versimpelaar!

Processen, gesprekken, trajecten of complexe situaties, in alles het weten terug te brengen tot de basis. Tot daar waar het om gaat. Dit feilloos aanvoelen en weten te vertalen. Dankzij mijn systemische achtergrond en intuïtieve aanpak. En, natuurlijk gestoeld op jarenlange brede ervaring binnen diverse werkvelden en organisaties.

Dat is waarom mensen me noemen naar wat en wie ik ben en hoe ik graag werk: Versimpelaar!

Ervaren wat dat is en hoe ik werk? Dan bel, mail of contact je mij.

€ 100,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW en reiskosten.

Procesbegeleider & Facilitator

Joachim Geerdink

​Dat kunnen we toch ook zelf wel? Veel gehoord. En, ja, dat kan.

De begeleiding van veranderprocessen, visievorming, brainstormsessies, et cetera, kun je inderdaad heel goed zelf doen.

Of niet, dat kan ook.

Vooral als het dan toch net even anders mag zijn dan anders. Los willen en mogen komen van dagelijkse kaders, sleur en paden. Geprikkeld worden door jarenlange ervaring, ingevuld met onder andere mijn opgedane kennis en expertise in zeer diverse werkvelden en organisaties.

Als dat mag, als jouw organisatie en de mensen daar aan toe zijn en echt ‘anders’ willen. Dan bel, mail of contact je mij.

€ 100,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW en reiskosten.

Gespreksleider & (gast)spreker

Joachim Geerdink

Zoek je een gespreksleider of (gast)spreker die je niet als een professor of wiskundige de les komt lezen? Een spreker die je volledig durft te spiegelen en prikkelt?

Het gesprek in goede banen leiden met een constructieve en opbouwende uitkomst waar je op verder kunt bouwen. Daar ben ik goed in.

Daarnaast vertel ik graag zonder enige schaamte over al mijn ervaringen en kunde. Ik deel met heel veel plezier kennis en netwerk, prikkel graag en hou van interactie en inspiratie met mijn groepen. Onderwerpen kunnen daarin variëren, die zijn maar leidend voorwerp.

€ 400,00 per dagdeel, of op projectbasis, exclusief BTW en reiskosten.

Waarde Bepaling Achteraf als spreker of dagvoorzitter is in overleg mogelijk bij goede doelen en non-profit organisaties!