Prefab BioBased Houtbouw

Vindingrijk en maatwerk, zonder consessies!

  • Prefab Houtbouw

    We richten ons met succes op de niche in de prefab (casco) houtbouw, zeg maar bijzondere en ietwat ‘vreemde’ projecten. We bouwen en plaatsen in eigen beheer prefab houtskeletbouw woningen en gebouwen met natuurlijke isolatiematerialen van houtvezelisolatie en stro door heel Nederland en een beetje “Europa”.

    Onze producten af fabriek leveren we ook aan aannemers, waarbij begeleiding en ondersteuning tijdens plaatsing een mogelijkheid is.

    We zijn een middel klein bedrijf met onze vaste medewerkers en een kleine pool zelfstandigen om ons heen.

    We houden het graag gezond en bij ons mag het best anders zijn.

  • BioBased Producties

    Wie bouwt er nou biobased?! Wij dus..

    We produceren en ontwikkelen onder andere in samenwerking met Rawblox B.V. modulaire prefab strobouw en houtvezel wandsystemen. Af fabriek direct plaatsbaar op de bouw. Al dan niet dampopen beplaat.

    Uniek in onze bouw- en productiestrategie is het combineren van diverse verschillende componenten uit onze eigen biobased HSB fabriek en/of biobased componenten van derden, zoals bijvoorbeeld inblaasstro daken of vloeren. Ons uitgangspunt is namelijk het beste en meest economisch voordelige totaalpakket, door ons samengesteld op basis van jouw wensen en eisen.

    Zo komen we samen tot het beste, meest praktische en snel te bouwen huis, schuur, kantoor, fabriekspand of ander gebouw.

    Gewoon schoon, dampopen en zonder rotzooi. Fijn!

  • Beheer & Ontwikkeling

    Onze branche is voortdurend in beweging. Dit vraagt om een hoge mate van aanpassingsvermogen en flexibiliteit: naar nieuwe materialen, nieuwe vindingen en nieuwe werkwijzen. En daar zijn we sterk in!

    Een deel hiervan “vinden” we zelf uit, bij gebrek aan nog niet anders.

    Dit maakt dat we elke dag weer in beweging zijn om door te denken. Door denken in wat wel. Want dat is de uitdaging.

    Naast uitvinden, ontwikkelen we ook op locatie, bouwlocaties wel te verstaan. Bij gebleken geschiktheid en de juiste match zijn we een zeer nuttige partner in “nieuwe” kleinschalige woningbouwontwikkeling.